Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning 👉

ISO 27001 – Grundutbildning med Workshop

AKDMI, i Stockholm (+2 orter)
Längd
1 dag
Pris
8 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
22 oktober, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
1 dag
Pris
8 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
22 oktober, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 8 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

ISO 27001 är en internationellt erkänd standard för informationssäkerhetsstyrningssystem (ISMS). Den ger en systematisk metod för att hantera och skydda känslig information inom en organisation. ISO 27001 är utformad för att hjälpa organisationer att etablera, implementera, underhålla och kontinuerligt förbättra ett ISMS. ISMS är en ram av policys, procedurer och tekniska åtgärder som hanterar en organisations informationsrisker.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

22 oktober, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

24 oktober, 2024

  • Öppen utbildning
  • Malmö

4 december, 2024

  • Öppen utbildning
  • Göteborg

Målgrupp

Utbildningen passar dig som är på väg att börja arbeta med informationssäkerhet där målet är att ert ledningssystem skall ISO-certifieras. Oavsett om du är en novis på området eller har en befintlig kunskapsbas, kommer denna utbildning att ge dig värdefulla insikter och verktyg för att möta de utmaningar som modern informationssäkerhet och dataskydd presenterar.  

Kursinnehåll

Vi kommer att utforska standarden ISO 27001 som ett effektivt ramverk för att identifiera och säkra upp kritisk information i organisationen.  

Under utbildningen kommer vi också att behandla den europeiska dataskyddsförordningen, (mer känd som GDPR), och hur den påverkar kraven på skydd av personlig information. Detta kommer att hjälpa dig att förstå de juridiska och reglerande aspekterna av informationshantering och hur de kan integreras i ditt informationssäkerhetsarbete.

Efter avslutad kurs kommer du att vara mer rustad med kunskap och insikter som är avgörande för att säkerställa att din organisation kan hantera och skydda sin information på ett effektivt och lagligt sätt. 

Utöver detta, så är målet att du under utbildningen ska få med sig några praktiska verktyg för att kunna påbörja arbetet kring informationssäkerhet.

Video

Kursledare

Fredrik Högbom

Examen, diplom m.m.

Diplom erhålles

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om ISO 27001 – Grundutbildning med Workshop, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

AKDMI - Ett modernt utbildningsföretag

Akdmi är ett modernt utbildningsföretag med engagerande utbildningsledare som ger dig en pedagogisk utbildningsupplevelse av högsta kvalitet. Våra erfarna och utvalda utbildare har en gedigen och praktisk expertis som utbildar på ett pragmatiskt och med ett verksamhetsförankrat fokus....

Läs mer om AKDMI och visa alla utbildningar.

Highlights