Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning

Tips vid hinder och störningar i entreprenad

Allt om Juridik, Distans
Längd
11 minuter
Pris
990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
När som helst se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
11 minuter
Pris
990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
När som helst se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 990 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Den här kursen är för dig som vill lära dig hantera hinder och störningar i entreprenadprojekt. Oliver Bucaro ger praktiska tips om underrättelse, dokumentation, tidsförlängning och ekonomisk ersättning.

Entreprenader kan ofta stöta på hinder och störningar som påverkar tidsplaner och kostnader. Bolagsjuristen Oliver Bucaro på Allt om Juridik delar med sig av ovärderliga tips och råd för att hantera dessa utmaningar. Lär dig vad som definierar ett hinder enligt AB04 och ABT06, inklusive omständigheter beroende på beställaren, krig, strejk, och oförutsedda väderförhållanden. Upptäck praktiska åtgärder som att underrätta motparten utan dröjsmål, dokumentera hinder noggrant och diskutera tidsförlängning. Förstå också hur du kan beräkna och kräva ekonomisk ersättning för hinder som beror på beställaren. Genom att agera snabbt och korrekt kan du minimera negativa effekter på ditt projekt.

Denna kurs är perfekt för dig som vill stärka din förmåga att hantera hinder och störningar i entreprenader och säkra bättre resultat.

Varför välja Allt om Juridik?

Personliga kursintyg

Prisvärt

Minska risker och spar tid

Kursinnehåll

  • Konkreta tips och råd för att undvika vanliga misstag som entreprenörer gör när de stöter på hinder och störningar i en entreprenad

Upplägg

Om E-Learning

När du beställer får du tillgång till vår utbildningsplattform där du kan gå den digitala kursen – så många gånger du vill under ett helt år!

E-Learning är enkelt, snabbt och fungerar överallt – på din smartphone, surfplatta och dator.

Investering

Vad ingår vid beställning?

Vid beställning får du tillgång till videon samt tillhörande Powerpoint. När du gått kursen får du dessutom ett kursintyg.

Kursledare

Oliver Bucaro, Bolagsjurist på Allt om Juridik

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Tips vid hinder och störningar i entreprenad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Allt om Juridik
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

Allt om Juridik ingår i koncernen Blendow Group och erbjuder rådgivning, digitala utbildningar och stöd som ombud. Våra digitala utbildningar är utformade för att förse företagare med den juridiska kompetens de behöver och stödja deras verksamhet med att hantera juridiska...

Läs mer om Allt om Juridik och visa alla utbildningar.

Highlights