Sök utbildning

Copilot for Microsoft 365 Enablement - Planning, Deployment and Management for IT Professionals

Längd
3 dagar
Pris
30 450 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
4 november, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
3 dagar
Pris
30 450 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
4 november, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Är du redo? Är din tenant redo? Är Copilot redo? Är användarna redo? Hur är det med filrättigheter, dataintegritet och compliance? Denna Copilot for Microsoft 365-utbildning ger dig som IT-proffs en detaljerad helhetsbild av bakomliggande arkitektur, implementationssteg och vad du behöver se upp med för möjliggörande, utrullning och administration.

Under kursen går vi igenom alla de hörnpelare som en lyckad implementation vilar på, såsom generell förståelse av hur generativ AI kan inverka på arbetet, hur du driver adoption av Copilot for Microsoft 365 i organisationen, hur du begränsar Copilots tillgång till gamla eller känsliga data samt hur du skapar en hållbar struktur i Microsoft 365 för optimala förutsättningar.

Kursens mål är att rusta dig med en god handgriplig förmåga att identifiera och ta kontroll över de faktorer som inverkar på risker och möjligheter med Copilot for Microsoft 365, så att du kan maximera effektiviteten i användarnas utnyttjande av produkten utan risk för organisationen. Kursen ger också detaljerad vägledning för att upptäcka, skydda och förhindra överexponering av känslig data med Microsoft Copilot for Microsoft 365.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

4 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Distans

10 februari, 2025

  • Öppen utbildning
  • Distans

20 maj, 2025

  • Öppen utbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Copilot for Microsoft 365 Enablement - Planning, Deployment and Management for IT Professionals, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Cornerstone Group AB
Borgarfjordsgatan 4
164 55 Kista

Vi vill göra skillnad i världen

Med kompetens som verktyg inspirerar vi människor att växa, utvecklas och briljera. Vi gör det i en medveten riktning. Nya insikter, beteenden, arbetssätt och tekniker börjar tillämpas på ett sätt som ger medarbetarna trygghet och deras prestationer energi och kraft....

Läs mer om Cornerstone Group AB och visa alla utbildningar.

Highlights