Sök utbildning

Microsoft 365 - Security Administration

Cornerstone Group AB, Distans (+1 orter)
Längd
5 dagar
Pris
39 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
25 november, 2024 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
5 dagar
Pris
39 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
25 november, 2024 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

På den här kursen lär du dig skapa säker användaråtkomst till din organisations Microsoft 365-resurser med hjälp av säkerhets- och efterlevnadsfunktionerna i Microsoft Entra ID, Microsoft Defender och Microsoft Purview relaterat till Microsoft 365.

Kursen behandlar ämnen som lösenordsskydd för användare, multifaktorautentisering, Identitetsskydd, Microsoft Entra Connect och villkorlig åtkomst (Conditional Access) i Microsoft 365. 

Kursen behandlar även hotskyddstekniker som hjälper till att skydda din Microsoft 365-miljö. Specifikt går vi igenom hotvektorer och Microsofts säkerhetslösningar för att mildra hot. Du kommer att lära dig om Secure Score, Exchange Online-skydd, Microsoft Defender  XDR (Tidigare MS 365 Defender) och hothantering.

Under kursen lär du dig om informationsskyddsteknologier från Microsoft Purview. Kursen diskuterar innehåll som hanteras av informationsrättigheter, meddelandekryptering, samt etiketter, policyer och regler till stöd för förebyggandet av dataförlust och informationsskydd.

Slutligen kommer du att lära dig om arkivering och lagring i Microsoft 365 samt datastyrning och hur du gör innehållssökningar och undersökningar. Kursen tar upp policyer och taggar för datalagring, hantering av arkiv på plats för SharePoint, lagring av e-post och hur man utför innehållssökningar som stöder eDiscovery-undersökningar.

Kommande kursstarter

Välj mellan 4 kursstarter

25 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Distans

13 januari, 2025

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

13 januari, 2025

  • Öppen utbildning
  • Distans

5 maj, 2025

  • Öppen utbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Microsoft 365 - Security Administration, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Cornerstone Group AB
Borgarfjordsgatan 4
164 55 Kista

Vi vill göra skillnad i världen

Med kompetens som verktyg inspirerar vi människor att växa, utvecklas och briljera. Vi gör det i en medveten riktning. Nya insikter, beteenden, arbetssätt och tekniker börjar tillämpas på ett sätt som ger medarbetarna trygghet och deras prestationer energi och kraft....

Läs mer om Cornerstone Group AB och visa alla utbildningar.

Highlights