Sök utbildning

Självledarskap: Lär dig hitta fokus och flow i ditt arbete

Längd
1 dag
Pris
3 450 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
29 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
1 dag
Pris
3 450 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
29 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Häng med när Karin Otterbjörk tar dig på en halvdagskurs i hur du lär dig att hitta fokus och flow i arbetet.

Att bemästra konsten att hitta fokus och flow i sitt arbete är en ovärderlig färdighet som kan transformera ditt arbetsliv. Oavsett om du är chef eller medarbetare kan förmågan att arbeta med full koncentration och utan avbrott vara nyckeln till att uppnå dina mål och överträffa förväntningarna.

Varför det är så viktigt:

  1. Ökad Produktivitet och Effektivitet. När du hittar metoder för att uppnå fokus och flow, kan du maximera din produktivitet. Arbetsuppgifter som tidigare tog timmar kan nu slutföras på en bråkdel av tiden. Du kommer att upptäcka att du får mer gjort, vilket frigör tid för att ta itu med andra viktiga projekt eller för att helt enkelt njuta av mer fritid
  2. Högre Kvalitet på arbetet. Fokuserat arbete leder ofta till bättre resultat. När du arbetar utan distraktioner kan du ge varje uppgift den uppmärksamhet den förtjänar, vilket leder till noggrannare och mer genomtänkta resultat.
  3. Mindre Stress och Utbrändhet. Konstant multitasking och distraktioner kan leda till högre stressnivåer och utbrändhet. Genom att hitta sätt att fokusera och komma in i flow-tillståndet, kan du arbeta mer harmoniskt och med mindre stress.
  4. Kreativitet och Innovation. Flow-tillståndet är känt för att främja kreativitet. När du är helt uppslukad av en uppgift kan nya idéer och lösningar uppstå mer naturligt.
  5. Större Tillfredsställelse och Motivation.

Börja Resan mot Fokus och Flow.Att arbeta i ett flow-tillstånd är ofta förknippat med en känsla av djup tillfredsställelse och mening. När du känner att du är helt engagerad i ditt arbete och gör framsteg, ökar din motivation. Detta kan skapa en positiv spiral där framgång föder mer motivation och ytterligare framgång. Det finns många tekniker och strategier för att förbättra ditt fokus och komma in i flow-tillståndet. Välkommen till en lärorik och mycket värdefull halvdag.

Målgrupp och förkunskaper

Den här kursen vänder sig till alla som vill förstärka sin förmåga att hitta sitt fokus och flow i arbetet. För kursen behövs inga förkunskaper.

Om Karin Otterbjörk

Karin är en mycket erfaren och uppskattad föreläsare, coach och utbildare och numera även författare till succéboken Palla trycket. Något som vi alla måste kunna för att känna motivation, engagemang, utvecklas, hantera förändringar och hårt tryck och samtidigt ha energi för stunden och på längre sikt. Hon föreläser, coachar och utbildar inom områden som exempelvis: Självledarskap, Ledarskap för självledarskap, Hållbart ledarskap, Påverkande kommunikation, Medarbetarskap och Teamutveckling.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

29 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Självledarskap: Lär dig hitta fokus och flow i ditt arbete, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Cornerstone Group AB
Borgarfjordsgatan 4
164 55 Kista

Vi vill göra skillnad i världen

Med kompetens som verktyg inspirerar vi människor att växa, utvecklas och briljera. Vi gör det i en medveten riktning. Nya insikter, beteenden, arbetssätt och tekniker börjar tillämpas på ett sätt som ger medarbetarna trygghet och deras prestationer energi och kraft....

Läs mer om Cornerstone Group AB och visa alla utbildningar.

Highlights