Sök utbildning

Intäktsredovisning – K2/K3

FAR, i Stockholm (+1 orter)
Längd
7 timmar
Pris
7 300 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Längd
7 timmar
Pris
7 300 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Redovisning av intäkter är en central del av företagets ekonomiska rapportering. Beroende på vilken typ av intäkter verksamheten genererar, kan det vara olika utmanande att periodisera och värdera dessa. Det är avgörande att vi har en klar förståelse för vad som levereras, samt när och hur den faktiska leveransen sker. När dessa faktorer har identifierats, kan de mätas mot reglerna för intäktsredovisning enligt K2 respektive K3, för att säkerställa att redovisningen sker korrekt.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

23 oktober, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

23 oktober, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Huvudinnehåll

Den mest betydelsefulla posten i årsredovisningen är sannolikt nettoomsättningen. Företagets förmåga att generera intäkter är avgörande för dess utveckling, lönsamhet, kreditvärdighet och fortsatta verksamhet. Det är därför av stor vikt att bokslut och årsredovisning ger intressenter en korrekt och rättvisande bild av företagets intäkter. Därtill kan det finnas skattemässiga fördelar att uppnå om man har god insikt i regleringen kring sambandet mellan redovisning och skatt, och vet vad som är kopplat till dessa regelverk och vad som inte är det.

Intäktsredovisning - K2/K3-okt23

Målgrupper

Auktoriserad redovisningskonsult, Auktoriserad/godkänd revisor, Controller, Ekonomichef/CFO, Redovisningsansvarig/chef, Redovisningskonsult

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Intäktsredovisning – K2/K3, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
FAR
Fleminggatan 7
112 26 Stockholm

FAR utbildar ekonomi-Sverige

FAR är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom ekonomi, med fler än 300 utbildningstillfällen per år.Lång eller kort utbildning, uppdatering eller fördjupning, online eller på plats. Alternativen är många för att du ska kunna hitta något som passar just dig,...

Läs mer om FAR och visa alla utbildningar.

Highlights