Sök utbildning

Officepaketet - Onlinekurser

Learnesy, Distans
Längd
Egen takt
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Officepaketet – Din väg till att bemästra Microsoft 365!

Med Officepaketet får du ett komplett kurspaket som ger dig de grundläggande färdigheterna i sex av de mest populära programmen i Microsoft Office-sviten: Outlook, Teams, Word, PowerPoint, Excel och det nya AI-verktyget Copilot. Paketet är perfekt för att hjälpa dig att behärska de verktyg som krävs för att arbeta effektivt, oavsett om det gäller arbetslivet eller dina studier.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja när du vill

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

Kurserna riktar sig till nybörjare och självlärda!

Kursinnehåll

Officepaketet ger dig värdefulla kunskaper i Microsoft 365 mest populära applikationer – och inga förkunskaper krävs! I detta paket får du grundläggande kunskaper i sex av de mest använda programmen: Outlook, Teams, Word, PowerPoint, Excel och Copilot. För bästa inlärningsupplevelse rekommenderar vi att du går kurserna i följande ordning: Outlook Bas, Microsoft Teams Bas, Word Bas, PowerPoint Bas, Excel Bas och slutligen Microsoft Copilot.

  • Outlook Bas: Lär dig att hantera din e-post, kalender och kontakter på ett professionellt och organiserat sätt. Kursen hjälper dig att bli mer effektiv i ditt dagliga arbete, från att skicka e-post till att boka möten.

  • Microsoft Teams Bas: Få en överblick över Teams och lär dig hur du smidigt kan samarbeta genom att skapa team, dela filer och kommunicera effektivt i en digital arbetsmiljö. Perfekt för att förbättra samarbete och projektledning.

  • Word Bas: Denna kurs tar dig igenom grunderna i Microsoft Word, där du lär dig skapa, redigera och formatera dokument. Du får också färdigheter i att arbeta med tabeller, bilder och stilar för att skapa professionella och välstrukturerade dokument.

  • PowerPoint Bas: Skapa övertygande presentationer genom att lägga till texter, bilder, diagram och animationer. Du får även värdefulla tips om presentationsteknik från Pernilla Silfverhejlm, en erfaren föreläsare och mötesinspiratör.

  • Excel Bas: Få en introduktion till Microsoft Excel och lär dig arbeta med kalkylblad, formatera data, skapa enkla formler och diagram samt hantera stora datamängder på ett effektivt sätt.

  • Microsoft Copilot: I avslutande kursen lär du dig att använda de AI-drivna Copilot-funktionerna i Microsoft 365-apparna för att automatisera uppgifter och få intelligent assistans, vilket hjälper dig att maximera din produktivitet.

Med Officepaketet har du alla verktyg du behöver för att arbeta effektivt och produktivt, oavsett om du är nybörjare eller vill fräscha upp dina kunskaper.

Video

Examen, diplom m.m.

Efter avklarad kurs får du ett digitalt diplom du kan skriva ut, ladda ner som pdf eller dela på LinkedIn. Du kan alltid fortsätta att repetera alla lektioner och prov även efter att du gått klart kursen.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Officepaketet - Onlinekurser, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Learnesy

Välkommen till Learnesys onlineutbildningar

I en värld som blir allt mer digitaliserad ser fler och fler fördelarna med onlineutbildningar. 2014 startades Learnesy med ett tydligt fokus om att leverera marknadens bästa onlineutbildningar i Microsoft Excel. Eftersom vi under flera år levererat utbildning i programmet...

Läs mer om Learnesy och visa alla utbildningar.

Highlights