Sök utbildning

Microsoft 365 för projektledare

Moderskeppet, Distans
Längd
Egen takt
Pris
5 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Pris
5 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Effektiva arbetsdagar med Microsoft 365s programvaror

Ett kurspaket för dig som projektledare som vill maximera nyttan av Microsoft 365 i sitt arbete.

Du planerar och kommunicerar i Teams och Planner. Du räknar, strukturerar och dokumenterar med Excel och Word. Kanske tar du steget längre, blir effektivare och skapar resultat på en ny nivå med Copilot.

Du behöver inga förkunskaper för att hänga med. Du guidas igenom alla de viktigaste verktygen och funktionerna i Microsofts programvaror. Allting steg för steg.

En onlinekurs du ser när det passar dig

Du kan se kurserna online när det passar dig bäst.

Du har tillgång till kurspaketet i ett år. Du ser kurserna i din egen takt, när det passar dig som bäst. Och du kan repetera de avsnitt du önskar hur många gånger du vill.

I kursavgiften ingår samtidigt tillgång till ytterligare cirka 30 kurser inom Microsoft 365.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Starta redan idag!

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Moderskeppet?

Börja när du vill

500 pedagogiska onlinekurser

En lösning för hela teamet

Målgrupp

Kurserna passar dig som leder projekt och vill nyttja programmen i Microsoft 365 på bästa sätt i allt från planering till genomförande och uppföljning.

Kursinnehåll

  • Teams för projektledaren: Maximera din projektstyrning och få ut det bästa av ditt team genom att lära dig hur Microsoft Teams kan förenkla kommunikation, organisering och uppföljning i dina projekt.

  • Projektplanering i Planner: Ta din projektplanering till nästa nivå och lär dig använda Microsoft Planner för att enkelt organisera, följa upp och driva dina projekt framåt med effektivitet och kontroll.

  • Arbeta effektivt i Excel: Gå inte onödiga omvägar i Excel. Hitta de smarta funktionerna och få mer tid över till att driva dina projekt framåt.

  • Pivottabeller i Excel: Lär dig att använda pivottabeller i Excel för att snabbt analysera och sammanställa stora mängder projektdata, så att du kan fatta smartare och mer informerade beslut.

  • Arbeta smart i Word: Lär dig hur de smarta funktionerna i Word ger dig ett effektivt flöde.

  • PowerPoint från början: Skapa professionella och övertygande presentationer i PowerPoint, så att du kan kommunicera dina idéer och projektresultat effektivt.

  • Copilot i Teams: Kursen för dig som också använder (eller vill använda) Copilot och få nytta av effektiviteten det ger.

Upplägg

Videobaserat kurspaket fördelad på sju kurser.

Samlad speltid är cirka 10 timmar. Det motsvarar ungefär fyra dagars workshop.

Du har friheten att ta del av innehållet under hela året eller schemalägga för mer fokuserat lärande. Lär på det sätt som passar dig bäst.

Se om kurserna så ofta du vill

Du är redo att börja arbeta med det du har lärt i anslutning till kurserna.

Känner du dig osäker på något moment eller verktyg, kan du alltid komma tillbaka till de avsnitt i en kurs som du vill repetera. Du hittar lätt tillbaka till det du söker.

Fler kurser ingår

När du köper kursen ingår tolv månader tillgång till Moderskeppets alla kurser. Cirka 500 kurser totalt med bland annat ämnen som AI, timemanagement och mötesteknik.

Erbjudande

Har du kollegor som också bör lära mer om Microsoft Teams eller något annan från Moderskeppets utbud av ca 500 onlinekurser?

För team mellan två till tio personer sänker vi priset till 4200 kr per person och år. Är ni fler än tio lämnar vi offert.

Berätta i din intresseanmälan att du är nyfiken på team-medlemskap så ordnar vi gärna en kostnadsfri demo av hur Moderskeppet fungerar.

Kursledare

  • Peter Zier: Lärare och Office-fantast med lång erfarenhet av utbildning, både på distans och i klassrum.
  • Anneli Karlsson: Analytikern som nästan blir provocerad av komplexa och tråkiga rapporter och brinner för att få siffrorna att vakna till liv.
  • Ulrika Gotthardsson: Civilingenjör i botten, men med passion för kommunikation är hon idag språkkonsult som vurmar för struktur i Word.
  • Patrik Gunnarsson: Engagerad projektledare med över 20 års erfarenhet av rollen. Han brinner för att ta ner komplexa verktyg på jorden så att andra kan nå sin fulla potential.

Examen, diplom m.m.

Varje enskild kurs du färdigställer kan du hämta ut intyg för.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Microsoft 365 för projektledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Moderskeppet
Järnvägsgatan 3
553 15 Jönköping

Välkommen till Moderskeppet för företag! 

Moderskeppet lär dig jobbets alla program, appar och teknik. Med vår varma pedagogik i hundratals onlinekurser. Alltid tillgängligt när du vill och behöver lära. Tekniska kunskaper på jobbet är viktigare än någonsin. Ser du till att du och dina medarbetare...

Läs mer om Moderskeppet och visa alla utbildningar.

Highlights