Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning

Coachning - för aktiv ledarutveckling

Prolead Academy AB, Distans (+1 orter)
Längd
Löpande abonnemang
Pris
3 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Löpande abonnemang
Pris
3 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

COACHNING - för aktiv ledarutveckling

När gav du dig själv och ditt ledarskap en kunskapsinjektion sist?

​Här sätter jag fingret på perspektiv som få andra kan. Med min affärspsykologiska verktygslåda fusionerar jag psykologi och affärsstrategi för att ge en tydlig och vardagsnära effekt inom era frågor såväl strategiskt, taktiskt som operativt. Perfekt när du vill ha ut mer av din tid än vid en vanlig kurs.

Med mig som coach får du en kraftfull och ödmjuk sanningssägare som bekräftar och utmanar din utveckling som ledare. Du kan välja mellan flera olika koncept.

Genom mitt “beyond leadership” får du möjligheten att förverkliga ett modernt ledarskap med dess potential för er relevans och framgång i din verksamhet.

// Affärspsykolog Jan Blomström

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Enligt överenskommelse

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Enligt överenskommelse

  • Företagsanpassad utbildning
  • Distans

Målgrupp

Chefer, ledare och nyckelpersoner på alla nivåer

Kursinnehåll

Välj mellan olika koncept

COACHNING FÖR DIG

  • Individuellt ledarstöd Drivna ledare har alltid en kunnig partner vid sin sida. Med individuellt ledarstöd och min coachning får du som chef och ledare ett kraftfullt stöd för att växa och utvecklas både personligt och yrkesmässigt i ditt uppdrag.
  • Proaktivt ledarstöd Med mig som din personliga tränare står du aldrig stå ensam. Genom proaktivt ledarstöd ger jag genom kärnfull coachning det stöd du behöver för att möta tuffa utmaningar, göra kraftiga förflyttningar och verkligen växa i din roll och ledarstrategi.
  • Stöd vid psykisk ohälsa Livet drabbar även chefer och ledare såväl som kändisar, idrottare och andra offentliga personer. Ibland går man helt enkelt ner för räkning och behöver hjälp med sitt eget mående utan att vilja eller kunna gå den "vanliga vägen".

COACHNING FÖR ER

  • Prolead-TrioCoach® En snabb och kraftfull coaching för insikt och konkreta handlingsplaner med tydliga resultat – utan krångel. Med mig, affärspsykolog Jan Blomström.
  • Prolead-Akuten® Här ger ni era ledare snabb och smidig tillgång till expertis och praktiska råd när de behöver dem som bäst. För alla knepiga situationerna som de alltid behöver hantera i rollen chef och ledare.
  • Prolead-Coachen® Här ger ni era chefer och ledare smidig tillgång till expertråd och egen reflektion precis när deras behoven dyker upp.

Upplägg

Insatserna sker digitalt över hela landet och du väljer det format som passar dig bäst. Du finner mer detaljerad information när du klickat på knappen "Läs mer och boka".

Tid & plats

Enl. ök.

Investering

Som affärspsykolog och expert inom ledarskap erbjuder jag ett dig flera betydande fördelar som inte bara förbättrar ditt ledarskap, utan också levererar bättre arbetsmiljö och ett starkare kundvärde. Här är några av effekterna du uppnår:​

  • Skärpt beslutsfattande och strategisk klarhet: Med mitt stöd får du en djupare förståelse för hur psykologiska faktorer påverkar dina beslut och ledarskapsstrategier. Jag hjälper dig att förutse utmaningar innan de uppstår och ger dig konkreta verktyg för att hantera dem effektivt, så att du kan fatta mer strategiska och långsiktiga beslut och driva på era förändringsprocesser.
  • Personlig utveckling och ökad självinsikt: Jag arbetar med dig för att utforska och förstå dina egna styrkor, svagheter och ledarskapsstil. Detta ger dig ökad självinsikt, vilket hjälper dig att utvecklas både som individ och som chef, och i sin tur leder till ett mer autentiskt och effektivt ledarskap.
  • Förbättrad kommunikation och starkare team: Med mitt stöd kan du förbättra din kommunikationsförmåga och bygga starkare relationer med dina medarbetare. Jag hjälper dig att utveckla ett team som är både engagerat och produktivt genom att förstå dynamiken och de psykologiska drivkrafterna hos dina medarbetare.
  • Förebyggande av stress och konflikter: Genom att arbeta proaktivt hjälper jag dig att identifiera tidiga tecken på stress och konflikter, både hos dig själv och i dina team. Jag ger dig strategier för att hantera dessa situationer på ett konstruktivt sätt, vilket minskar risken för att små problem växer sig stora.
  • Ökad prestation och förbättrade affärsresultat: Mitt ledarstöd är designat för att optimera dina egna och dina teams prestationer. Genom att integrera affärsstrategier med psykologisk insikt hjälper jag dig att maximera både dina personliga och dina teams framgångar och därmed även kundnyttan och företagets resultat, oavsett om det handlar om produkter eller tjänster.
  • Hållbar arbetsmiljö och långsiktig framgång: Jag hjälper dig att bygga en hållbar arbetsmiljö där både du och dina medarbetare kan trivas och prestera tillsammans. Genom att skapa en kultur där engagemang och välbefinnande står i centrum, bidrar jag till att skapa en långsiktig framgång för både dig, din organisation och era kunder.

Genom att ha mig som coach får du inte bara ett partnerskap som stärker ditt ledarskap, utan som även är med och skapar förutsättningar för långsiktigt hållbar framgång, för dig, dina team, din verksamhet och era kunder och medborgare.

Kursledare

Jan Blomström, affärspsykolog och grundare av Prolead Academy

Jag är utbildad psykolog vid universiteten i Oslo och Bergen och är idag affärspsykolog, leg. psykolog, organisationspsykolog samt specialist inom klinisk neuropsykologi.

​Under närmare 30 år har jag arbetat med chefer, ledare och medarbetare inom arbetslivets psykologi och har idag en djup insikt kring de utmaningar ledare och medarbetare möter i sina uppdrag på jobbet. 

Varför välja Prolead Academy AB?

Påbörja utbildningen omgående

Kursledare med branschexpertis

Bli diplomerad/certifierad

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachning - för aktiv ledarutveckling , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Prolead Academy AB
Västergarn Lauritse 148 E
622 30 Gotlands Tofta

EXPERTIS & TRÄNING FÖR LEDARE OCH ARBETSPLATSER 

Som affärspsykolog och ledarskapsexpert erbjuder jag kurser som hjälper beslutsfattande chefer och ledare att skapa moderna, trivsamma och framgångsrika arbetsplatser fyllda med konkreta kundvärden. Genom integrering av psykologiska insikter i ert ledarskap hjälper jag er att öka förståelsen för egna,...

Läs mer om Prolead Academy AB och visa alla utbildningar.

Highlights