Sök utbildning

Diplomerad inom besiktning av våtrum (steg 2)

SBR Byggingenjörerna, i Stockholm
Pris
6 200 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
27 maj, 2025 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Pris
6 200 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
27 maj, 2025 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 6 200 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning:
En kurs för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom våtrum och lära dig mer om avancerade besiktningsrutiner. Steg 2 bygger vidare på den grundläggande kunskapen från Steg 1 och ger en djupare inblick i hur man utför avancerade besiktningar, med fokus på branschregler, identifiering av vanliga fel, och praktiska tillämpningar genom fallstudier.

Målet med kursen:
Att ge deltagarna en djupare förståelse för avancerade besiktningsrutiner inom våtrum. Kursen erbjuder fördjupade diskussioner kring branschregler och vanliga fel samt praktiska övningar i att analysera och lösa komplexa besiktningsfall. Deltagarna ska också få insikt i hur en korrekt våtrumsbesiktning genomförs.

Målgrupp:
Denna kurs riktar sig till dig som redan har gått Steg 1 och vill ha en djupare förståelse för våtrumsbesiktningar. Den passar för besiktningsmän, entreprenörer, arbetsledare, fastighetsskötare och andra yrkespersoner som vill utveckla sina färdigheter inom besiktning av våtrum, upptäcka och förebygga fel i våtrumsentreprenader.

Förkunskaper:
Deltagarna ska ha gått Steg 1, dvs kursen Besiktning av våtrum.

  • Innehåll:
    Fördjupning i besiktningsrutiner och tekniker för att genomföra besiktningar av våtrum både före och efter en entreprenad.
  • Djupgående analys av aktuella branschregler och deras tillämpning i praktiken.
  • Fallstudier från verkliga besiktningsuppdrag, där deltagarna arbetar i grupper för att analysera och lösa specifika problem.
    Frågestunder där deltagarna får möjlighet att diskutera och ställa frågor om egna fall, erfarenheter och funderingar.
  • Praktiska gruppövningar med fokus på att hantera specifika frågor och utmaningar som deltagarna själva vill lyfta upp.
  • Kursledaren visar hur han själv utför en besiktning i ett våtrum och vad som förväntas vid en korrekt utförd besiktning av våtrum.
  • Exklusivt bild & videomaterial från tidigare besiktningsuppdrag som inte visas i andra forum, vilket ger deltagarna unik insikt och kunskap.

Pris:
6 200 kr (SBR-medlem och anslutna 5 800 kr) exkl. moms.

Föreläsare:
Sajad Mirkhalafi är Byggingenjör SBR, certifierad inom entreprenadbesiktning och Kontrollansvarig och driver eget bolag. Han är en av Sveriges främsta experter inom våtrum, med över 15 års erfarenhet. Han är medlem i SBRs expertgrupp för entreprenadbesiktning. Sajad anlitas ofta av advokatbyråer, försäkringsbolag, entreprenörer och fastighetsbolag som sakkunnig vid tvister och utredningar.

Diplom:
Efter avslutad kurs erhåller du ett diplom.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

27 maj, 2025

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Varför välja SBR Byggingenjörerna?

Bli certifierad samt diplomerad

Efterfrågade kurser

Föreläsare med lång arbetslivserfarenhet 

Video

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad inom besiktning av våtrum (steg 2), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SBR Byggingenjörerna
Gävlegatan 15
113 30 Stockholm

SBR Byggutbildning

SBR är en av landets största fristående utbildare inom byggsektorn och har ett brett utbud av kvalificerade utbildningar, kurser och symposier. Kursutbudet har tyngdpunkt på byggteknik och metoder, bygg/entreprenadjuridik, samt på vidareutbildningar för att bli kontrollansvarig, entreprenad- eller överlåtelsebesiktningsman med möjlighet till...

Läs mer om SBR Byggingenjörerna och visa alla utbildningar.

Highlights