Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning 👉

Diplomerad operativ säkerhetschef

Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Utbildningen ger dig de senaste metoderna för riskbedömning med konkreta verktyg för att kunna få mätbara effekter på din arbetsplats. För att ge dig som deltagare de bästa förutsättningarna till att förbättra säkerhetsarbetet på din arbetsplats erbjuder vi dig en utbildning där teori och upplevelsebaserad kunskap varvas tillsammans med kompetenta och erfarna kursledare.

Du får utökad kunskap att leda bevakningspersonal, skyddsvakter, väktare, ordningsvakter och underlydande chefer på ett taktiskt och rättssäkert sätt vid särskilt svårahändelser som PDV, gisslansituationer och terrorangrepp. På så vis är dennautbildning mer fokuserad på operativt ledarskap där juridik, ledarskapets olikadelar samt praktiska moment under utbildningen får ett större utrymme änsedvanliga likvärdiga utbildningar.

Upplägg

Utbildningsstart: 27/8 kl 09.00
Utbildningsdagar27-30/8, 24-27/9, 15-18/10, 19-22/11, 17-20/12, 28-29/1 och 25-
26/2 (examination och avslut)
Tider: 09-15 alla dagar
Pris: 98.500kr
Kurslitteratur, lunch och kaffe ingår i anmälningsavgiften. Vid avbokning senare än
10/8 debiteras 70% av kursavgiften.
Plats: Uppsala
Förkunskaper: För att söka till utbildningen behöver du ha flerårig erfarenhet inom säkerhetsarbetet samt haft en ledande befattning under minst två år eller annan erfarenhet som bedöms som likvärdig.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad operativ säkerhetschef, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SSK Säkerhetsakademien
Arrheniusplan 12
756 51 Uppsala

Säkerhetsakademien, har sedan slutet av 1980-talet arbetat med utbild­ningar för företag, förvaltningar, organisationer och privatpersoner inom området ”personlig säkerhet”. Utbildningarna har bl a omfattat hot och våld, konflikthantering, rånsäkerhet, självskydd och kontrollteknik. Säkerhetsakademien har sitt säte i Uppsala men har...

Läs mer om SSK Säkerhetsakademien och visa alla utbildningar.

Highlights