Sök utbildning

Svenska utbildningspriset

utbildning.se, i Stockholm
Längd
1 dag
Nästa kurstillfälle
mars 2025 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
1 dag
Nästa kurstillfälle
mars 2025 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning

Kursbeskrivning

svenska utbildningspriset

Svenska Utbildningspriset – En hyllning till lärande och utveckling

Vi är glada att presentera Svenska utbildningspriset, en årlig utmärkelse som syftar till att hylla och uppmärksamma en mångfald av utbildningsformer i Sverige. Från yrkeshögskolor och kompetensutvecklingsföretag till lärosäten och innovativa utbildningsinitiativ – detta pris kommer att sätta fokus på det viktiga arbete som görs för att främja lärande och kompetensutveckling. 

Utbildning är en grundpelare för personlig och samhällelig utveckling, och livslångt lärande är avgörande i en snabbt föränderlig värld. Genom Svenska utbildningspriset vill vi lyfta fram några av de aktörer som gör skillnad, inspirera till nya idéer och skapa en plattform för dialog om utbildningens betydelse. 

Priset delas ut i flera kategorier för att spegla bredden inom svensk utbildning. Vi hoppas att detta initiativ kommer att stimulera engagemang, innovation och samarbete över hela landet, och sätta utbildningens betydelse i centrum av den offentliga diskussionen. 

Bakom priset står Keystone Education Group med varumärkena studentum.se och utbildning.se.  

Läs mer och nominera

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

mars 2025

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Det finns alltid något nytt att lära sig

Vi på utbildning.se är övertygade om att det är kunskap som driver människor och organisationer framåt. Vi inspireras av människor som vågar anta nya utmaningar och som strävar efter att utvecklas. Det kan vara chefen som med hjälp av en...

Läs mer om utbildning.se och visa alla utbildningar.

Highlights