Sök utbildning

Designade program

Consentio Ledarskap AB, Rikstäckande
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Designade program

Våra designade program utformas för att möta just ditt företags unika behov och utmaningar.

Vi vet att ingen organisation är den andra lik; problem som uppstår är ofta lika mellan företag, ex arbetsplatskonflikter, missförstånd, överarbete, frustrationer, stress, omotiverade medarbetare. Men uttrycken för dessa problem kan se olika ut i olika verksamheter. Därför designar vi våra program för att utveckla de ledarskapsfärdigheter som är mest relevanta för er verksamhet.

Med våra program får dina ledare verktygen och insikterna som krävs för att navigera i en snabbt föränderlig affärsmiljö. Vi fokuserar på att bygga upp styrkor och identifiera förbättringsområden för att skapa hållbara resultat och en stark företagskultur. Genom interaktiva workshops, praktiska övningar och personlig coaching säkerställer vi att lärandet blir både relevant och omedelbart tillämpbart.

Investera i dina ledare – och se ditt företag växa.

Vi har tagit fram program för några av de vanligare behoven företagen har; utmaningarna med att Leda utan att vara chef? Hur ökar vi motivationen och det personliga ansvaret hos våra medarbetare? samt Hur behåller vi och uppmuntrar talanger i företaget?

Grunden har vi tagit fram, men detaljerna gör vi tillsammans med ert företag utifrån era behov, utmaningar och värderingar.

Exempel på program

Leda utan att vara chef    Upptäck kraften i att leda utan formellt chefsansvar. Genom denna utbildning får ledaren verktyg och strategier för att bygga förtroende, motivera sina kollegor och leda team till framgång, allt utan den formella makten som en chefstitel innebär. De lär sig hur de kan påverka beslutsfattande, hantera konflikter och kommunicera effektivt för att få genomslag i sitt arbete.

Utbildningen ger ökad förmåga leda med självförtroende och säkerställa att idéer och initiativ får genomslagskraft – även utan titeln chef.

Intent-Based Leadership (IBL)  är ett system av språk och verktyg som utmanar traditionellt ledarskap i syfte att öka det personliga ansvarstagandet och arbetsmotivationen. Programmet riktar sig till ledare och företag som vill öka effektivitet och motivationen hos medarbetarna på ett hållbart och säkert sätt.

Ung Talang -  Att behålla och utveckla lovande talanger är nyckeln till långsiktig framgång. Vår utbildning "Ung Talang" är utformad för att hjälpa företag som vill investera i sin framtid genom att identifiera, uppmuntra och stärka sina mest lovande medarbetare.

Genom att delta i "Ung Talang" får dina unga medarbetare möjlighet att växa både professionellt och personligt. Utbildningen erbjuder dem den kunskap, de verktyg och det nätverk som behövs för att ta nästa steg i karriären – inom just ert företag. Detta stärker inte bara deras engagemang utan skapar också en kultur av utveckling och lojalitet som gynnar hela organisationen.

"Ung Talang" bygger en stark grund för framtiden genom att vårda och utveckla de stjärnor som kommer att leda ert företag till nya framgångar. Säkerställ att era talanger känner sig sedda, värderade och motiverade att stanna och växa tillsammans med er.

Svåra samtal  Alla ledare och chefer står någon gång inför situationen att behöva ha ett samtal med en medarbetare eller kollega som känns svårt. Det kan kännas svårt eller jobbigt av flera olika anledningar.

Consentio Ledarskap ökar kompetensen och förmågan hos dina chefer och ledare att identifiera, analysera, förbereda, genomföra och följa upp både svåra och utmanande samtal.

Under en dag går vi igenom teorier och tränar i en trygg miljö.

Utveckla ditt team Vi hjälper dig att utveckla ditt team så det blir mer effektivt och samspelt. Vi använder teorier som förklarar gruppens utveckling, vi tittar på gruppens drivkrafter, hur de hanterar konflikter och andra vardagsutmaningar, hur gruppen kommunicerar och mycket mer. 

Utbildningen ger ökad förståelse för teamets egen förmåga att ta ansvar för utvecklingen och relationerna.  

Kontakta oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa ditt företag framåt.

Målgrupp

Designade program som riktar sig till medarbetare, ledare och arbetslag inom näringsliv och offentlig sektor.

Investering

Ett designat program görs för just ditt företag. Kontakta oss för ett samtal och offert.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Designade program, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Consentio Ledarskap AB

Investera i kunskap - Öka lönsamheten! Consentio Ledarskap ett av branschens mest etablerade företag med uppdrag över hela Sverige och ut i världen. Sedan 1998 har vi designat utbildningar som passar just ditt företag, dina chefers och medarbetares behov. Consentio Ledarskap AB...

Läs mer om Consentio Ledarskap AB och visa alla utbildningar.

Highlights