Sök utbildning

Microsoft Intune - Mobile Device Management Workshop

Längd
2 dagar
Pris
21 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
31 mars, 2025 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2 dagar
Pris
21 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
31 mars, 2025 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Under denna workshop går vi igenom hur du hanterar iOS- och Android-enheter med Microsoft Intune, och ser till att pröva och verifiera de vanligaste handgreppen mot de vanligaste plattformarna.

Under dagarna kommer vi att labba och testa Android- och iOS-hantering med Intune samt distribuera certifikat, profiler och applikationer. Conditional access är en viktig säkerhetsfunktion i Azure AD/Office 365, vi kommer konfigurera Conditonal access och styra åtkomst till resurser tillsammans med Intune. Vi går in på Apple DEP och VPP samt Google Play for Work. Vi tittar även på vad som går att göra med en Mac och Intune.

Utrustning - Ta med det du vill labba på

Mobile Management går som bekant i mångfaldens tecken, där det finns gott om olika modeller och versioner av de enheter som behöver hanteras. Ta därför med dig en eller flera mobila enheter av det slag du behöver hantera, och som du sedan kan återställa efter kursen. På så sätt säkerställer vi att du får labba på det som är aktuellt för just dig!

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

31 mars, 2025

  • Öppen utbildning
  • Distans

30 juni, 2025

  • Öppen utbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Microsoft Intune - Mobile Device Management Workshop, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Cornerstone Group AB
Borgarfjordsgatan 4
164 55 Kista

Vi vill göra skillnad i världen

Med kompetens som verktyg inspirerar vi människor att växa, utvecklas och briljera. Vi gör det i en medveten riktning. Nya insikter, beteenden, arbetssätt och tekniker börjar tillämpas på ett sätt som ger medarbetarna trygghet och deras prestationer energi och kraft....

Läs mer om Cornerstone Group AB och visa alla utbildningar.

Highlights