Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning

SharePoint 2019 -Samarbeta och dela information

Längd
1 dag
Pris
7 450 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
15 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
1 dag
Pris
7 450 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
15 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Denna utbildning i SharePoint vänder sig till dig som använder SharePoint-webbplatser för att dela dokument och annan information eller som kommer att anpassa listor och vyer på dessa webbplatser.

Efter kursen kan du grunderna i SharePoint. Du behärskar dokumenthanteringsfunktioner som checka in/checka ut och vet hur du kan arbeta med versionshantering. Du vet också hur du kan använda s.k. metadata för sortering och filtrering av dokument och hur du skapar vyer baserade på dessa. Du kan skapa ett nyhetsinlägg och hantera andra typer av sidor, samt har fått en inblick i hur listor kan användas.
Dessutom har du fått kännedom om hur du skapar en webbplats och hur du kan sätta behörigheter på den.

Kursen baseras på och genomförs i SharePoint 2019, med det moderna gränssnittet. Motsvarande kurser finns också för SharePoint Online och för SharePoint 2016.

För att säkerställa att du får full effekt av din utbildning är den här kursen utformad som en Learning Journey. Under sex månader får du tillgång till e-learning med innehåll som motsvarar din lärarledda utbildning, och innehållet är uppdelat i små avsnitt som är utformade för att befästa kunskaperna på bästa sätt.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

15 oktober, 2024

  • Öppen utbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om SharePoint 2019 -Samarbeta och dela information, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Cornerstone Group AB
Borgarfjordsgatan 4
164 55 Kista

Vi vill göra skillnad i världen

Med kompetens som verktyg inspirerar vi människor att växa, utvecklas och briljera. Vi gör det i en medveten riktning. Nya insikter, beteenden, arbetssätt och tekniker börjar tillämpas på ett sätt som ger medarbetarna trygghet och deras prestationer energi och kraft....

Läs mer om Cornerstone Group AB och visa alla utbildningar.

Highlights