Sök utbildning

Windows Internals - Security and Infrastructure Management

Längd
4 dagar
Pris
36 450 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
24 mars, 2025 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
4 dagar
Pris
36 450 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
24 mars, 2025 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Att förstå interna OS-skyddsmekanismer och tjänster/roller inverkar mycket på hela infrastrukturens säkerhetsnivå. Under denna kurs behandlas ämnen som hjälper dig att gå i hackerns skor och utvärdera din infrastruktur ur deras synvinkel.

Säker infrastrukturkonfiguration bör vara den viktigaste försvarslinjen i varje organisation. Tyvärr är vi människor inte alltid medvetna om säkerhetsnivå, möjliga ingångspunkter, hur operativsystem attackeras och hur man skyddar infrastrukturen från framgångsrika attacker som ibland orsakas av konfigurationsfel. 

Vi går igenom avancerade åtkomsträttigheter, lösenordsmekanismer, Windows Internals, PowerShell-användning i säkerhetssyfte, skapa obehörig åtkomst, avancerad DNS-konfiguration och vanliga konfigurationsfel, Active Directory-säkerhet, IIS-säkerhet, felsökning, avancerad övervakning och felsökning och mycket mer.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

24 mars, 2025

  • Öppen utbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Windows Internals - Security and Infrastructure Management, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Cornerstone Group AB
Borgarfjordsgatan 4
164 55 Kista

Vi vill göra skillnad i världen

Med kompetens som verktyg inspirerar vi människor att växa, utvecklas och briljera. Vi gör det i en medveten riktning. Nya insikter, beteenden, arbetssätt och tekniker börjar tillämpas på ett sätt som ger medarbetarna trygghet och deras prestationer energi och kraft....

Läs mer om Cornerstone Group AB och visa alla utbildningar.

Highlights