Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning 👉

Slå igenom på TikTok (Nykundserbjudande! 30% rabatt)

Företagsinstitutet, Distans (+1 orter)
Längd
1 dag
Pris
6 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 november, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
1 dag
Pris
6 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 november, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Från 6 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Slå igenom på TikTok

Kursen riktar sig till dig som vill få en djupare kunskap om en av världens mest inflytelserika sociala plattformar. Under denna kurs kommer du att få insikter och praktiska strategier för att skapa framgångsrikt innehåll på TikTok och lära dig hur du undviker vanliga fallgropar. 


Nykundserbjudande!

Dags att ta nästa steg i din yrkesroll? På Företagsinstitutet arrangerar och genomför vi högkvalitativa kurser och konferenser för dig som är yrkesverksam inom näringslivet och som strävar efter att utvecklas i din professionella yrkesroll med ökad kompetens. 

Som ny kund har du nu möjlighet att få en exklusiv rabatt på 30% på din första kurs hos oss när du använder koden: NK2024

Boka här

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

12 november, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Enligt överenskommelse

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Varför välja Företagsinstitutet?

Framstående kursledare

Högkvalitativa utbildningar

Nöjd kund garanti

Målgrupp

Denna kurs riktar sig främst till innehållsskapare, marknadsförare och kommunikatörer som är intresserade av att utnyttja potentialen hos TikTok för att nå en bredare publik och öka sitt varumärkesengagemang.

Förkunskaper

Inga specifika förkunskaper krävs för att delta i kursen, men grundläggande kunskaper om sociala medieplattformar och innehållsskapande är fördelaktiga.

Kursinnehåll

Under denna kurs kommer du att få insikter och praktiska strategier för att skapa framgångsrikt innehåll på TikTok, med fokus på konkreta exempel, inspirerande övningar och bästa tillvägagångssätt för att engagera och nå ut till publiken på TikTok.

Under kursen kommer du att:

  • Lära dig hur du kan slå igenom på TikTok genom att skapa engagerande och relevant innehåll som tilltalar plattformens publik. Vi kommer att utforska olika typer av innehåll, från de senaste trenderna till informativa och underhållande videor.
  • Genom konkreta exempel och inspirerande övningar få möjlighet att experimentera med olika strategier och tekniker för att skapa framgångsrika TikTok-inlägg. 
  • Lära dig hur du använder plattformens inbyggda funktioner och verktyg för att öka synligheten och spridningen av ditt innehåll. 

Under denna kurs kommer vi även att:

  • Diskutera bästa sätt att optimera din närvaro på plattformen och bygga en lojal följarskara.
  • Inkludera praktiska tips och verktyg för att skapa och redigera TikTok-videor på ett effektivt sätt.

Arbetssätt

Kursen kommer att kombinera teoretisk undervisning med praktiska övningar och diskussioner. Genom att skapa och analysera TikTok-inlägg kommer du att få möjlighet att utveckla din förmåga att skapa framgångsrikt innehåll för plattformen.

Kursens mål

Efter avslutad kurs kommer du att:

  • Ha en djupare förståelse för hur du kan maximera din närvaro på TikTok genom att skapa engagerande och relevant innehåll. 
  • Kunna använda olika strategier och tekniker för att nå ut till och engagera TikTok-publiken, 
  • Kunna bygga och förstärka din personliga eller företagsmässiga varumärkesidentitet på plattformen.

Kursledare

Felicia Kittelsen

Felicia är contentstrateg och utbildare på Salgado Kommunikation. Hon har bakgrund inom psykologi och grafisk design och har flerårig erfarenhet av att hjälpa företag i olika branscher utveckla sin innehållsstrategi och sitt uttryck i digitala kanaler. Som föreläsare är hon kreativ och passionerad med ett skarpt öga för att hitta de perfekta exemplen från verkligheten som förtydligar bästa praxis.

Hennes föreläsningar innehåller alltid flera videoexempel och andra grafiska inslag som gör presentationerna roliga att titta på. Föreläsningarna brukar alltid innehålla praktiska övningar där hon guidar åhörarna när de själva får prova verktyg och strategier. Hon brukar ofta utmana åhörarna att tänka utanför boxen och prova nya lösningar. Felicia är Salgados nördiga dykare som är fenomenal på att hitta ny intressant kunskap, trender och insikter. Hon har föreläst och utbildat hos bland annat; Medieinstitutet, Svenska Spel, Affärskompetens och Nordea.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Slå igenom på TikTok (Nykundserbjudande! 30% rabatt), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Highlights