Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning

Strategisk och praktisk UX

Informator, Distans (+1 orter)
Längd
2 dagar
Pris
16 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
19 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
2 dagar
Pris
16 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
19 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning


De allra flesta företag väljer idag att använda agila utvecklingsmetoder. UX är en viktig del av all digital tjänsteutveckling. Så hur ska man på bästa sätt kombinera UX med agil utveckling både på strategisk och praktisk nivå?
I denna kurs dyker vi djupt ner i vad UX strategier betyder och hur vi praktiskt kan använde dessa i det dagliga utvecklingsarbetet för olika typer av projekt och i olika typer av organisationer.

Strategisk agil UX i verkligheten: Vad innebär stragisk UX? Vad är en UX strategi? Hur påverkar organisationens ”mognad” UX-arbetet? Hur ser trenderna inom UX ut?
Vilka utmaningar finns det med UX-arbetet i agila utvecklingsmiljöer? Hur organiserar vi praktiskt arbetet så att både det agila och UX inte bara fungerar utan skapar synergieffekter?
Vi arbetar med utgångspunkt från den egna situationen - Hur ser det ut hos i vår egen organisation? Vad fungerar? Vad skaver? Vilka förbättringsmöjligheter finns? Vi utgår från organisationen och deltagarnas situation när det gäller mognaden av arbetsprocesser, kompetens och olika roller och ser hur man kan arbeta framåt.
Vi arbetar även med olika UX leveranser för olika faser från User Research till krav – Personas, Kundresor, Effektstyrning, Problem Statments, User Stores m.m
Slutligen arbetar vi med hur man på bästa sätt arbetar med workshopsledning när det gäller UX.
En viktig del i kursen är att vi hela tiden hela tiden har en hög aktivitet hos deltagarna bland annat praktiska övningar

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 november, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Strategisk och praktisk UX, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Informator
Tegnérlunden 3
111 61 Stockholm

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...

Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Highlights