Sök utbildning

Elektrisk utrustning för medicinskt bruk, IES 60601-1, 3e utgåvan

Intertek Academy, Distans (+1 orter)
Längd
1 dag
Pris
8 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
11 december, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Längd
1 dag
Pris
8 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
11 december, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Från 8 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Många av de medicintekniska produkter som idag provas mot IEC 60601-1, 3:e utgåvan, uppfyller inte kraven vid första provningen, lika många får nedslag på riskhanteringen. Att upptäcka detta i slutet av utvecklingsprocessen kan bli mycket kostsamt.

För tillverkaren innebär detta att produkten måste designas om och att Riskhanteringsfilen (RMF:en) måste arbetas om. Konsekvensen är försenat marknadstillträde, utebliven försäljning och kostnad för omkonstruktion av produkten. Med bättre kunskap om kraven kan detta undvikas!

Kursens mål: Efter kursen ska du ha god kunskap om vilka krav du som tillverkare och dina produkter måste uppfylla. Kunskapen hjälper dig att minimera riskerna för dyra utvecklingsprojekt och att snabbare få ut din produkt på marknaden.

Vem vänder sig utbildningen till? Utbildningen vänder sig i första hand till dig som arbetar med utveckling av medicintekniska produkter. Utbildningen kan även vara intressant för dig som arbetar som kvalitetsansvarig eller med regulatory affairs.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

11 december, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

kontakta oss

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Elektrisk utrustning för medicinskt bruk, IES 60601-1, 3e utgåvan, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Intertek Academy
Torshamnsgatan 43
164 40 Kista

Intertek Academy

I över 130 år har företag runt om i världen vänt sig till Intertek för att minimera risker, säkra kvalitet, förbättra hållbarheten och öka säkerheten i sina produkter, processer, system och leverantörskedjor. Intertek gör mer än att prova, inspektera och...

Läs mer om Intertek Academy och visa alla utbildningar.

Highlights