Sök utbildning

HACCP & Egenkontroll Livsmedelshygien

Krav Kompetens, Distans
Längd
4 timmar
Pris
749 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
När som helst se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Längd
4 timmar
Pris
749 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
När som helst se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Från 749 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Livsmedelssäkerheten är resultatet av flera faktorer. lagstiftningen bör fastställa minimikrav för hygien, offentlig kontroll bör genomföras för att kontrollera att livsmedelsföretagarna följer reglerna och livsmedelsföretagare bör upprätta och genomföra program och förfaranden för livsmedelssäkerhet som bygger på HACCP-principerna.

För ett framgångsrikt genomförande av förfaranden som bygger på HACCP-principerna, krävs att anställda i livsmedelsföretag samarbetar och engagerar sig fullt ut. Därför bör anställda vidareutbilda sig. HACCP-systemet är ett instrument som hjälper livsmedelsföretagarna att nå en högre standard av livsmedelssäkerhet. HACCP-systemet bör inte betraktas som en metod för självreglering och bör inte ersätta offentlig kontroll

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

När som helst

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Krav Kompetens?

Lägsta prisgaranti

Gratis registrering på Id06

Starta direkt

Målgrupp

Alla som har ett steg i livsmedelskedjan ex restauranger, kafé, matbutiker, bagerier, distribution/produktionskedjan

Kursinnehåll

  • Bakgrund
  • Centrala begrepp
  • Översikt på HACCP-metodiken
  • Inledande arbete
  • Faroanalys
  • Identifiera kritiska styrpunkter
  • Fastställ korrigerande åtgärder
  • Fastställ verifieringsrutiner
  • Fastställ dokumentation och journalföring

Efter utbildningen kommer är du certifierad inom HACCP och livsmedelshygien. Du kommer även:

  • Erhålla god kännedom om de vanligaste, och allvarligaste, mikro-organismernas förekomst och egenskaper.
  •  ha ökad kännedom om hur man undviker matförgiftningar och vilka de vanligaste farorna är av kemisk, allergen och fysisk natur.
  • ges  en  förståelse för egenkontroll och HACCP och hur ni ska jobba med dessa två styrdokument.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning  erhåller du ett kursintyg, som du sparar ner i pdf-form. Detta dokument visar att du har en kvalitetssäkrad utbildning i Livsmedelshygien (HACCP).

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om HACCP & Egenkontroll Livsmedelshygien, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Krav Kompetens
Gamlestadsvägen 2
415 02 Göteborg

VI har lägsta prisgaranti på alla våra utbildningar!

Krav Kompetens skall utbilda Sveriges organisationer i branscher som arbetsmiljö, bygg och entreprenad för att skapa och bidra med kunskap och utbildning för organisationen. Vi är med att se till så att organisationer erhåller rätt kompetens för sin typ av...

Läs mer om Krav Kompetens och visa alla utbildningar.

Highlights