Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning 👉

AI för ledare

LevelUp Partners, i Stockholm (+2 orter)
Längd
2 dagar
Pris
4 995 - 9 980 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
22 oktober, 2024 (+5 kursstarter)
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-10-01 (Visa fler)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Längd
2 dagar
Pris
4 995 - 9 980 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
22 oktober, 2024 (+5 kursstarter)
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-10-01 (Visa fler)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Från 4 995 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

AI för ledare

Bli en AI-driven Ledare: Skräddarsydd Utbildning för Chefer

Artificiell intelligens (AI) är inte längre en framtidsvision – det är en verklighet som omformar affärslandskapet i en rasande takt. Som chef på hög nivå är det din uppgift att navigera i denna nya era och utnyttja AI:s fulla potential för att driva innovation och tillväxt.

Denna exklusiva tvådagarsutbildning är skräddarsydd för dig som vill ligga steget före och leda din organisation in i en framtid där AI är en integrerad del av er framgångsstrategi.

Kommande kursstarter

Välj mellan 5 kursstarter

22 oktober, 2024

  • Öppen utbildning
  • Göteborg
  • Sista ansökan: 2024-10-01

29 oktober, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Sista ansökan: 2024-10-31

6 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Göteborg
  • Sista ansökan: 2024-10-01

20 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm
  • Sista ansökan: 2024-11-01

3 december, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm
  • Sista ansökan: 2024-12-01

Målgrupp

Denna Kurs är för Dig som Vill Ligga Steget Före

Denna exklusiva kurs är skräddarsydd för ledare som du, som förstår att AI är nyckeln till att forma framtidens affärslandskap. Oavsett om du är företagsledare, styrelsemedlem eller beslutsfattare, kommer denna utbildning att ge dig de insikter och verktyg du behöver för att utnyttja AI:s fulla potential och skapa en konkurrensfördel för ditt företag.

Kursinnehåll

Lär Dig Använda AI för att Revolutionera Ditt Ledarskap

Under dessa dagar kommer du att ge dig ut på en resa för att omforma ditt ledarskap med hjälp av AI:s otroliga potential. Du kommer att upptäcka hur denna teknik kan revolutionera ditt sätt att leda, fatta datadrivna beslut och inspirera dina team till nya höjder. Genom att fördjupa dig i AI:s värld kommer du att lära dig att använda den som ett strategiskt verktyg för att analysera data, automatisera uppgifter och skapa en mer engagerande arbetsmiljö.

  • Utforska AI:s dolda möjligheter: Få en djupgående inblick i hur AI kan revolutionera ditt ledarskap och skapa nya konkurrensfördelar.
  • Bli en mästare på datadrivet beslutsfattande: Lär dig att använda AI som ett kraftfullt verktyg för att analysera data, identifiera mönster och fatta strategiska beslut med självförtroende.
  • Befria din tid för det som verkligen betyder något: Upptäck hur AI kan automatisera rutinuppgifter och frigöra din tid för att fokusera på innovation, strategi och att leda ditt team mot nya höjder.
  • Inspirera och engagera ditt team: Få insikter i hur AI kan användas för att skapa en mer engagerande och produktiv arbetsmiljö där medarbetarna känner sig sedda, hörda och uppskattade.
  • Bygg en framtidssäkrad organisation: Lär dig att implementera AI på ett etiskt och ansvarsfullt sätt, och skapa en kultur där AI är en naturlig del av vardagen.

Denna utbildning är mer än bara en kurs – det är en investering i din och din organisations framtid. Du kommer att få ta del av de senaste rönen inom AI och ledarskap, nätverka med andra ledare på hög nivå och få inspiration och verktyg för att ta ditt ledarskap till nästa nivå.

Upplägg

En Unik Blandning av Teori och Praktik

Våra utbildningar är en unik blandning av teori och praktik. Du kommer inte bara att fördjupa dig i AI:s möjligheter genom inspirerande föreläsningar, utan även få chansen att omsätta dina kunskaper i praktiken genom att experimentera med banbrytande AI-verktyg. Dessutom kommer du att delta i stimulerande diskussioner med andra ledare, där du kan utbyta idéer och erfarenheter för att tillsammans forma framtidens AI-drivna affärslandskap.

Kursens mål

Bli Inspirerad och Utrustad för en AI-driven Framtid

Efter denna transformativa upplevelse kommer du inte bara att ha inspirerats av AI:s enorma potential, utan även beväpnad med en djupgående förståelse för hur du kan utnyttja denna kraftfulla teknologi för att lyfta ditt företag till nya höjder. Du kommer att ha fått en klar vision för hur AI kan integreras i ditt ledarskap och strategiska beslut, samt konkreta verktyg för att påbörja din resa mot en AI-driven framtid.

Kursledare

Andreas Porslund AI Expert

Andreas Porslund - Din Guide till AI-framgång

Andreas Porslund är en driven och resultatorienterad E-commerce Manager med över 14 års erfarenhet inom e-handelsbranschen. Han har en gedigen bakgrund inom digital marknadsföring, teknisk kompetens och ledarskap. Andreas brinner för att utnyttja den senaste tekniken, inklusive AI och maskininlärning, för att driva innovation och uppnå resultat. Hans passion för teknik och digitalisering har lett honom till att leda AI-inriktade projekt och sitta i ledningsgruppen för digitalisering på Mölndal Energi. Andreas är en inspirerande ledare och en expert på att skapa engagerande kundupplevelser. Han är även en skicklig kommunikatör och har en förmåga att förklara komplexa tekniska koncept på ett lättförståeligt sätt. Med sin breda erfarenhet och expertis inom e-handel och AI är Andreas en idealisk utbildare för att hjälpa företag att navigera i den digitala världen och utnyttja kraften i AI för att nå sina affärsmål.

Examen, diplom m.m.

Vi lär dig på plats

För att få ut det mesta av utbildningen behöver du ha grundläggande datorvana och tillgång till internet.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om AI för ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
LevelUp Partners
Convendum
Kungsgatan 9
11143 Stockholm

Det är vi som är LevelUp Partners

Vår kompetens bygger på många decennier av erfarenhet som chef och ledare i stora och små bolag, medlemsorganisationer och institut och på högskolor och universitet. Vi har mycket stor erfarenhet inom samtliga komponenter av strategisk verksamhets- och affärsutveckling och av...

Läs mer om LevelUp Partners och visa alla utbildningar.

Highlights