Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning

Farligt gods på väg (ADR) - grund och repetition

Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

ADR-kortet dig inte bara möjlighet att transportera farligt gods lagligt och säkert, utan det öppnar också dörrar till nya möjligheter och ökar din professionalism inom branschen.


Det kan vara en ganska god ide att införskaffa sig ett ADR-kort. När du väl fått ditt ADR kort har du ökat dina kunskaper, vilket i sin tur leder till en ökad karriärmöjlighet, för att du nu kan köra säkra transporter och kan uppvisa att du har koll på regelverket gällande miljöfarliga ämnen. Detta brukar uppskattas av arbetsgivaren då det underlättar samarbetet med myndigheter och kunder.

Om du ska transportera farligt gods eller är delaktig i transporten utan att vara förare, måste du ha genomgått utbildning.Syftet med utbildningen är att göra dig medveten om de risker som kan uppstå och ge dig kunskap om vilka regler som gäller för att förebygga olyckor. Om en olycka ändå inträffar ska du veta vilka åtgärder som ska vidtas för att minimera skador på liv, hälsa, miljö eller egendom. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Öppen utbildning
  • Haninge

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Farligt gods på väg (ADR) - grund och repetition, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Trafik & Transportutbildarna
Runstensvägen 22B
136 46 Handen

En individuellt anpassad lösning

Vi finns här för att kunna erbjuda dig den absolut bästa lösningen som är individuellt anpassad efter dina specifika önskemål! Det kan vi göra med hjälp av vårt team av gedigen erfaren personal, vår kunskapsbas och vår gedigna kompetens. Allt...

Läs mer om Trafik & Transportutbildarna och visa alla utbildningar.

Highlights