Sök utbildning

Hjärnkoll på kommunikation

Cornerstone Group AB, Distans (+1 orter)
Längd
2 dagar
Pris
13 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
16 december, 2024 (+6 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2 dagar
Pris
13 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
16 december, 2024 (+6 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Alla ledare och medarbetare kommunicerar, men alla är inte kommunikativa. Att kommunicera handlar mer än om att bara prata och vidarebefordra tankar och känslor, det handlar om att skapa värde.

Utbildningen Hjärnkoll på kommunikation lär dig att skapa värde med hjälp av insikter från den senaste hjärnforskningen.

Att behärska sin kommunikation har många fördelar, dels har man lättare att förstå sig själv och dels göra sig förstådd och förstå andra. Man har lättare för att samarbeta, skapa goda relationer och arbeta mer effektivt. Fördelarna är många, man kan till och med förbättra tidigare dåliga relationer med sitt sätt att tala och lyssna.

Under dessa två dagar kommer vi att skapa en förståelse runt både den egna kommunikationsstilen och andras. Med hjälp av den senaste forskningen inom neurologin får du också insikter i hur du kan undvika missförstånd och felaktiga tolkningar. Du får också med dig kommunikativa verktyg för hur du kan arbeta med konflikter och negativitet.

Studier visar t.ex. att ledare och medarbetare som är bra på att kommunicera har större inflytande på attityder, välbefinnande och prestationer. De är bättre på att motivera, lösa problem och konflikter och nå målen än de som inte är kommunikativa.

Utbildningsmaterialet är på svenska och består av ett digitalt material, övningar, dokumenterade resultat av övningarna, samt länkar till filmer och litteratur relaterade till ämnet. Kursledaren arbetar även som konsult och delar med sig av sin långa praktiska erfarenhet.

Kommande kursstarter

Välj mellan 6 kursstarter

16 december, 2024

  • Öppen utbildning
  • Distans

20 januari, 2025

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

20 januari, 2025

  • Öppen utbildning
  • Distans

26 mars, 2025

  • Öppen utbildning
  • Distans

9 juni, 2025

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

9 juni, 2025

  • Öppen utbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hjärnkoll på kommunikation, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Cornerstone Group AB
Borgarfjordsgatan 4
164 55 Kista

Vi vill göra skillnad i världen

Med kompetens som verktyg inspirerar vi människor att växa, utvecklas och briljera. Vi gör det i en medveten riktning. Nya insikter, beteenden, arbetssätt och tekniker börjar tillämpas på ett sätt som ger medarbetarna trygghet och deras prestationer energi och kraft....

Läs mer om Cornerstone Group AB och visa alla utbildningar.

Highlights