Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning

Personlig effektivitet

Cornerstone Group AB, Distans (+1 orter)
Längd
2 dagar
Pris
13 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
17 oktober, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2 dagar
Pris
13 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
17 oktober, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

För att bli effektivare behöver du inte springa snabbare – men däremot smartare! Vi upplever ofta hur våra arbetsuppgifter hopar sig och när vi kommer hem kan det kännas som om vi inte hunnit med det vi tänkt från början. När trycket blir för stort börjar vi fatta felaktiga beslut eller inga beslut alls. Kommunikationen blir knapphändig och konflikterna blir ett faktum. Att hantera sig själv och sin tid på ett professionellt och effektivt sätt kan vara avgörande för att lyckas i sitt arbete.

Det finns mycket att göra för att öka effektiviteten dels på ett organisatoriskt plan och dels på det personliga. Att leda och arbeta för mer effektivitet och mindre stress ökar inte bara trivseln utan kan också minska sjukskrivningarna vilket är en viktig effekt i sig.

När du är klar med utbildningen har du fått en ökad självinsikt om vem du är och hur du kan hantera din tid på ett mer effektivt sätt med tydliga personliga mål och en handlingsplan som utgår ifrån dina behov.

Utbildningsmaterialet är på svenska och består av ett digitalt material, övningar, dokumenterade resultat av övningarna, samt länkar till filmer och litteratur relaterade till ämnet. Kursledaren arbetar även som konsult och delar med sig av sin långa praktiska erfarenhet.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

17 oktober, 2024

  • Öppen utbildning
  • Distans

2 december, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

2 december, 2024

  • Öppen utbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Personlig effektivitet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Cornerstone Group AB
Borgarfjordsgatan 4
164 55 Kista

Vi vill göra skillnad i världen

Med kompetens som verktyg inspirerar vi människor att växa, utvecklas och briljera. Vi gör det i en medveten riktning. Nya insikter, beteenden, arbetssätt och tekniker börjar tillämpas på ett sätt som ger medarbetarna trygghet och deras prestationer energi och kraft....

Läs mer om Cornerstone Group AB och visa alla utbildningar.

Highlights