Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning 👉

AI för kundtjänst och IT-support (Nykundserbjudande! 30% rabatt)

Företagsinstitutet, Distans (+1 orter)
Längd
1 dag
Pris
7 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
17 oktober, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Längd
1 dag
Pris
7 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
17 oktober, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Från 7 400 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

AI för kundtjänst och IT-support

I en värld där kundförväntningar och arbetsbelastningar ständigt ökar, erbjuder artificiell intelligens (AI) inom kundtjänst och IT-support nya och spännande möjligheter att möta dessa utmaningar. Genom att delta i denna kurs kommer du att få ovärderliga insikter i hur AI kan förbättra och effektivisera dina arbetsprocesser, vilket leder till snabbare svarstider, högre kundnöjdhet och en mer nöjd personalstyrka.   


Nykundserbjudande!

Dags att ta nästa steg i din yrkesroll? På Företagsinstitutet arrangerar och genomför vi högkvalitativa kurser och konferenser för dig som är yrkesverksam inom näringslivet och som strävar efter att utvecklas i din professionella yrkesroll med ökad kompetens. 

Som ny kund har du nu möjlighet att få en exklusiv rabatt på 30% på din första kurs hos oss när du använder koden: NK2024

Boka här

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

17 oktober, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Enligt överenskommelse

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Varför välja Företagsinstitutet?

Framstående kursledare

Högkvalitativa utbildningar

Nöjd kund garanti

Målgrupp

Denna kurs riktar sig till yrkesverksamma inom kundtjänst och IT-support som vill förstå och tillämpa artificiell intelligens (AI) för att förbättra effektiviteten, personaliserings och kvaliteten på sina tjänster.

Förkunskaper

Du behöver ha en dator med internetuppkoppling samt grundläggande datorvana och vana av att arbeta i verktyg som Microsoft Word eller Google Docs.

Kursinnehåll

Denna kurs ger dig de kunskaper och verktyg du behöver för att framgångsrikt implementera AI-strategier som passar just dina unika behov och mål. Missa inte denna chans att förvandla din verksamhet och vara i framkant av teknisk innovation.

Kursen inkluderar följande moduler:

Modul 1: Grunderna i AI

Innehåll: En introduktion till AI, dess kärntekniker och hur dessa tekniker kan användas för att automatisera och förbättra arbetsprocesser.

Mål: Att ge deltagarna en grundläggande förståelse för AI.

Modul 2: AI-assistenter och Digital Humans

Innehåll: En översikt över AI-assistenter och digitala medarbetare, deras funktioner, fördelar och hur de kan integreras i kundtjänst och IT-support.

Mål: Att visa konkreta exempel på AI-applikationer i verkligheten och inspirera till användning inom egna verksamhetsområden.

Modul 3: Tillämpningar inom kundtjänst och IT-support

Innehåll: Fallstudier och scenarier där AI har använts framgångsrikt inom dessa områden.

Mål: Att förstå hur AI kan tillämpas för att lösa verkliga problem och förbättra tjänster inom kundtjänst och IT-support.

Modul 4: Inspirerande exempel

Innehåll: Djupdykning i inspirerande fallstudier där företag har transformerat sina verksamheter med hjälp av AI.

Mål: Att ge deltagarna en känsla av vad som är möjligt med AI och hur liknande lösningar kan tillämpas inom deras egna områden.

Modul 5: Olika typer av verktyg och lösningar

Innehåll: En genomgång av de olika typerna av AI-verktyg och lösningar som finns tillgängliga på marknaden, deras för- och nackdelar samt tips för att välja rätt verktyg.

Mål: Att ge deltagarna kunskap om de verktyg som finns och hur man väljer rätt lösningar baserat på specifika behov.

Arbetssätt

Våra utbildningar kombinerar föreläsningar med praktiska övningar i relevanta verktyg. Vi inkluderar även tid för reflektion och diskussion i mindre grupper.

Kursens mål

Deltagarna skall efter utbildningen ha inspirerats, samt nått en generellt ökad kunskapsnivå inom AI för kundtjänst och IT-support. Deltagarna kommer också få verktyg för att sätta igång det egna arbetet.

Kursledare

Oscar Flores

Oscar Flores är Strateg på AI-byrån Talking to me. Han har lett flera projekt inom stora svenska företag och har varit en uppskattad kursledare och utbildare under många år.   

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om AI för kundtjänst och IT-support (Nykundserbjudande! 30% rabatt), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Highlights