Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning 👉

AI och innehållsskapande (Nykundserbjudande! 30% rabatt)

Företagsinstitutet, Distans (+1 orter)
Längd
1 dag
Pris
7 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
24 oktober, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Längd
1 dag
Pris
7 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
24 oktober, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Från 7 400 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

AI och innehållsskapande

Denna AI-kurs är speciellt utformad för yrkesverksamma som är involverade i innehållsskapande, såsom content managers, marknadsförare och kommunikatörer. Deltagarna kommer att lära sig om olika AI-verktyg och tekniker som kan användas för att effektivisera och förbättra innehållsskapandet. Kursen innehåller praktiska övningar och inspirerande diskussioner, samt tar upp konkreta exempel på hur teknikerna används inom området.


Nykundserbjudande!

Dags att ta nästa steg i din yrkesroll? På Företagsinstitutet arrangerar och genomför vi högkvalitativa kurser och konferenser för dig som är yrkesverksam inom näringslivet och som strävar efter att utvecklas i din professionella yrkesroll med ökad kompetens. 

Som ny kund har du nu möjlighet att få en exklusiv rabatt på 30% på din första kurs hos oss när du använder koden: NK2024

Boka här

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

24 oktober, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Enligt överenskommelse

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Varför välja Företagsinstitutet?

Framstående kursledare

Högkvalitativa utbildningar

Nöjd kund garanti

Målgrupp

Denna kurs riktar sig främst till yrkesverksamma som är ansvariga för att skapa och distribuera innehåll inom sina organisationer, inklusive content managers, marknadsförare, kommunikatörer och digitala strateger.

Förkunskaper

Inga specifika förkunskaper inom AI krävs för att delta i kursen. Deltagarna förväntas ha grundläggande kunskaper om innehållsskapande och digital marknadsföring.

Kursinnehåll

Under denna kurs kommer du att:

  • Utforska användningen av artificiell intelligens (AI) för att förbättra och effektivisera ditt innehållsskapande. Vi kommer att börja med en översikt av olika AI-verktyg och tekniker som är relevanta, inklusive automatiserad textgenerering, bildbearbetning och datadriven innehållsanalys.
  • Genom praktiska övningar få möjlighet att utforska och experimentera med olika AI-verktyg för att skapa och optimera innehåll. 

Under denna kurs kommer vi även att:

  • Diskutera hur AI kan användas för att generera idéer, förbättra din kreativitet och anpassa ditt innehåll till olika målgrupper och kanaler.
  • Inkludera inspirerande exempel på hur ledande företag använder AI för att förbättra sitt innehållsskapande och nå sina marknadsföringsmål. Genom att analysera dessa fallstudier kommer du att få insikter och strategier som du kan applicera i ditt arbete.

Arbetssätt

Kursen kommer att kombinera teoretisk undervisning med praktiska övningar och diskussioner. Du får möjlighet att själv testa olika AI-verktyg och komma fram till vilka du föredrar och kan utforska hur dessa kan appliceras. 

Kursens mål

Efter avslutad kurs kommer du att ha en djupare förståelse för hur AI kan användas för att förbättra och effektivisera innehållsskapandet. Du har med dig en karta över AI-verktyg på marknaden och en förståelse för vad man måste tänka på när man använder dessa.  

Kursledare

Felicia Kittelsen

Felicia Kittelsen är contentstrateg och utbildare på Salgado Kommunikation. Hon har bakgrund inom psykologi och grafisk design och har flerårig erfarenhet av att hjälpa företag i olika branscher utveckla sin innehållsstrategi och sitt uttryck i digitala kanaler.

Som föreläsare är hon kreativ och passionerad med ett skarpt öga för att hitta de perfekta exemplen från verkligheten som förtydligar bästa praxis. Hennes föreläsningar innehåller alltid flera videoexempel och andra grafiska inslag som gör presentationerna roliga att titta på. Föreläsningarna brukar alltid innehålla praktiska övningar där hon guidar åhörarna när de själva får prova verktyg och strategier. Hon brukar ofta utmana åhörarna att tänka utanför boxen och prova nya lösningar.

Felicia är Salgados nördiga dykare som är fenomenal på att hitta ny intressant kunskap, trender och insikter – speciellt inom favoritämnet AI. Hon har föreläst och utbildat hos bland annat; Medieinstitutet, Svenska Spel, Affärskompetens och Nordea. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om AI och innehållsskapande (Nykundserbjudande! 30% rabatt), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Highlights