Sök utbildning

AI för ledare och medarbetare | AI-DAGEN

Hjärtum Utbildning, i Stockholm
Längd
1 dag
Pris
5 980 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Våren 2025, datum kommer inom kort se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
1 dag
Pris
5 980 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Våren 2025, datum kommer inom kort se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

AI för ledare och medarbetare

Lyssna till olika specialister på AI

AI (Artificiell Intelligens) är inte något som tillhör framtiden, det finns här och nu. Få en helhetsbild över vad artificiell intelligens är och hur du kan använda det i ditt arbete. Under AI-DAGEN får du lyssna till olika experter på AI och får därmed en bred bild av ämnet.

Grunderna i AI - utbildningen inleds med att ge bakgrunden och även historiken bakom AI. Varför är AI så stort och vad är egentligen machine learning? Du får en introduktion till generativ AI och får exempel på hur ni kan integrera AI i er organisation.

Praktiska AI-verktyg - demonstration av ChatGPT, ChatGPTPrivate, Microsoft Copilot m fl. Här ser du hur du kan använda AI-verktyg praktiskt i ditt arbete. Du kommer att se hur AI kan formulera texter, ordna mejlen i Outlook, skapa blogginlägg, marknadsföringsmaterial, översättningar mm. Vi visar hur du kan planera din tid och bli mer produktiv på jobbet.

Juridiken kring AI - EU har beslutat om en ny förordning, AI Act, som ska reglera användningen av AI. Utbildningen tar upp denna viktiga lag, som alla som använder AI på jobbet behöver känna till. Du lär dig om möjligheterna och riskerna med att använda AI-genererat material och vem som egentligen äger det som skapas. 

Förenkla ditt arbete med AI

Artificiell Intelligens är här för att stanna så låt AI-DAGEN visa dig hur du kan nyttja AI för att både förenkla och effektivisera arbetsuppgifter. Du får tips om hur du kan låta AI assistera dig med exempelvis tidsplanering och kommunikation, eller fungera som en samarbetspartner och coach. När du förstår hur AI fungerar, kan du också börja använda alla dess fördelar. 

Välkommen till AI-dagen våren 2025 - datum kommer inom kort!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Våren 2025, datum kommer inom kort

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Varför välja Hjärtum Utbildning?

Kursledare med branschexpertis

Centralt läge

Eftertraktad utbildning

Målgrupp

Till vem vänder sig konferensen?

AI-DAGEN vänder sig till alla som är intresserade av att förstå vad AI är och fungerar. Du vill lära dig hur du kan använda AI i arbetet och vilka regler som gäller för skapat material och hur det får spridas.

Du kan t ex vara ledare, chef, specialist, administratör, ekonom, samordnare m fl.

Kursinnehåll

Utbildningen lyfter fram olika områden inom AI

  • Grunden för vad AI är och hur allt började.Genomgång och förklaring till vad generativ AI är och hur det kan användas rent praktiskt. Du får en grundlig visning av AI-verktyget ChatGPT, en inblick i PrivateGPT m fl. Vi tar även en titt in i framtidens AI.
  • Microsofts AI Copilot demonstreras och vi visar hur den fungerar i Word, Outlook, PowerPoint, Excel, Business Chatt och Teams. Här visar vi hur du skapar texter, sammanfattningar, gör översättningar, dataanalyser, visualiseringar mm.
  • Nya AI-förordningen (eller AI Act) och vad den kommer att innebära. Klart är att lagen kommer att reglera AI-användningen i arbetet. Det här är en viktig del av AI, som du behöver ha kunskaper om för att använda AI-genererat material på rätt sätt.
  • Bli mer effektiv och produktiv i ditt arbete. Du får insikter om hur du kan använda artificiell intelligens för att avlasta dig i arbetsvardagen. Här visar vi hur du kan tidsplanera , kommunicera, samarbeta och coacha med hjälp av AI.

Fortsatta studier

Om du vill lära dig ännu mer om nya AI-förordningen rekommenderar vi vår utbildning AI-förordningen - nytt regelverk. Det är en heldagsutbildning som ger dig allt du behöver veta kring den nya lagen.

Upplägg

Lyssna, fråga och lär dig om AI

AI-DAGEN är som en buffé av AI-kunskap. Du får ta del av hela fyra föreläsares erfarenheter och kunskaper om artificiell intelligens. Varje föreläsare är expert inom sitt område, så passa på att ställa frågor om hur just du kan använda AI i ditt arbete.

Investering

Deltagaravgiften är 5.980 kr exkl moms. Fika, lunch och kursmaterial ingår.

Kursledare

Välkommen att lyssna till olika AI-experter

Vi återkommer med vilka föreläsarna blir våren 2025

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om AI för ledare och medarbetare | AI-DAGEN, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Hjärtum Utbildning
Karlaplan 9 B
114 60 Stockholm

Hjärtum Utbildning

Vi har mer än 25 års erfarenhet av utbildning och erbjuder utbildningar inom ledarskap, kundservice, ekonomi, Excel, mm. Våra professionella utbildare och föreläsare genomför utbildningar som utvecklar både kompetens och engagemang.  Förutom våra öppna utbildningar tar vi även fram anpassade utbildningar,...

Läs mer om Hjärtum Utbildning och visa alla utbildningar.

Highlights