Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning

ChatGPT Masterclass

Informator, Distans
Längd
1 dag
Pris
10 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
27 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
1 dag
Pris
10 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
27 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning


Att prompta innebär att kommunicera med en AI-tjänst. Det kan involvera att ställa en fråga eller ge någon form av instruktion.
Det är viktigt att lära sig hur man promptar eftersom vi i framtiden kommer att se allt fler produkter som kräver att vi arbetar med AI. Precis som det är viktigt idag att veta hur man använder e-post eller söker på Google, kommer det i framtiden att vara grundläggande att kunna hantera dessa typer av AI-tjänster.
En erfaren promptare kan lösa vissa typer av problem mycket snabbare än någon som endast förlitar sig på äldre tekniker, som att söka information på Google.
Den vanligaste AI-modellen som används idag är ChatGPT, och detta är tjänsten du kommer att lära dig att bemästra i denna kurs.

Optimera din tid: Bli expert på att ställa precisa och målinriktade frågor till ChatGPT, vilket ger snabbare och mer relevanta svar, så att du kan fokusera mer på andra uppgifter.
Generera texter snabbt och effektivt: Använd ChatGPT för att snabbt skapa textidéer och utkast, vilket är användbart för allt från skrivande av säljmaterial och presentationer till att generera innehåll för marknadsföring.
Effektivisera arbetsflöden: Skaffa dig färdigheter i att använda ChatGPT för att automatisera och förenkla uppgifter som databehandling och Excel-dataanalys, vilket sparar tid och ökar produktiviteten.
Förbättra din tekniska kunskap: Få en grundläggande förståelse för AI och ChatGPT, vilket ger dig möjlighet att bättre förstå och navigera i den digitala arbetsmiljön.
Förstå vikten av säkerhet och sekretess: Lär dig om ChatGPT:s begränsningar och vikten av datasekretess, vilket är avgörande för att hantera känslig information på ett säkert sätt.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

27 september, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

29 november, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om ChatGPT Masterclass, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Informator
Tegnérlunden 3
111 61 Stockholm

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...

Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Highlights