Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning!

Sök utbildning

Personlig effektivitet i Outlook

Trippple, Distans (+1 orter)
Längd
3 timmar
Pris
4 995 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
16 oktober, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Språk
Svenska
Längd
3 timmar
Pris
4 995 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
16 oktober, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Språk
Svenska
Från 4 995 SEK exkl. moms / person

Video

Kursbeskrivning

Omfattning

3 timmars workshop och 3 månader tillgång till tips, mallar, övningar och verktyg i Trippples lär- och träningsapp som gör att du blir effektivare, sparar tid och får bättre flyt i ditt arbete.

Personlig effektivitet – Skapa rätt fokus

Kursen har som syfte att du ska kunna använda din tid mer effektivt med fokus på din e-post, kalender och att göra-listor. Det praktiska arbetet kommer kretsa kring hanteringen i Office 365 med Outlook som utgångspunkt.

Vi kommer att gå igenom användbara tips och tricks för att ställa in och arbeta med e-post, kalendern samt närliggande uppgiftshantering i Microsoft To Do och Planner. Utångspunkterna för de praktiska genomgångarna är windows-versionerna av apparna.

Metoderna som kursen kommer gå igenom är i de flesta fall universella, det vill säga metoderna och tankesätten går att applicera även om du arbetar med andra mail-lösningar eller kalendrar.

80/20 - principen

Det kryllar av smarta lösningar, kreativa sätt att automatisera mailhanteringen och styra upp din kalender. Erfarenheten är att även om många tips och lösningar är en hjälp, så är det en handfull grundläggande metoder som ger det största värdet.

Det är också de metoderna som du implementerar och använder över tid som kommer ge dig mest nytta. Genom att lägga kraften på de mest effektiva metoderna använder vi din tid så effektivt som möjligt, och det du tar med dig från den här kursen är innehåll som är beprövat och håller över tid.

Lösningsoberoende

Eftersom teknik utvecklas och programvaror förändras så vill vi inte bara skicka med programspecifika metoder, utan också ge dig verktyg så att du kan använda lösningarna i fler sammanhang. Du får möjlighet att lära dig om olika metoder som kan användas för att planera och genomföra arbetet på ett mer effektivt sätt. Under kursen varvas teori med praktiska övningar och tips på fördjupningar.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

16 oktober, 2024

  • Öppen utbildning
  • Distans
  • Svenska

11 december, 2024

  • Öppen utbildning
  • Distans
  • Svenska

Enligt överenskommelse med dig

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige
  • Svenska

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som arbetar med mail, kalender och uppgifter och vill bli effektivare, spara tid och få bättre flyt i arbetet.


Kursinnehåll

När du lämnar workshopen har du

  • Insikter om vad som påverkar din produktivitet och effektivitet under dagen
  • Kunskap om metoder för att planera och styra din dag för att i högre grad uppnå det du vill
  • Verktyg som t.ex. regelstyrning av mail, vägen till en tom inbox och den ultimata att göra-listan

Efter kursen får du med dig konkreta checklistor och mallar som kan användas för att fortsätta omsätta kunskaperna i din vardag:

  • Hur ska du fatta beslut och prioritera under arbetsdagen
  • Beslutsenergi och förmågan att fatta rätt beslut i rätt ti
  • Struktur för mail och kalender i outlook med tips och metoder som går att applicera oavsett vilken lösning du använder

Mallar och dokumentation som du kan använda efter kursen i ditt arbete:

  • Daglig planering
  • Veckoreflektion för att undvika att “jobbet följer med hem”
  • Beslutsfattande



Upplägg

Kursen genomförs på distans. Upplägget innefattar 3 timmars workshop där teori och praktik varvas. 

Efter workshopen får du under 3 månader tips, mallar, övningar och verktyg i Trippples lär- och träningsapp.

Trippples lär- och träningsapp för att integrera lärandet i din vardag på ett enkelt sätt

         

Investering

4995:-/deltagare

3 timmars workshop och 3 månaders tillgång till tips, mallar, övningar och verktyg i Trippples lär- och träningsapp som gör att du blir effektivare, sparar tid och får bättre flyt i ditt arbete.

Erbjudande

Vid anmälan av fler än 10 deltagare kommer 1 deltagare med gratis vilket med andra ord innebär en rabatt på 4995:-.

Erbjudandet gäller under 2024.

Efter workshopen får du med dig konkreta checklistor och mallar i Trippples lär- och träningsapp som kan användas för att fortsätta omsätta kunskaperna i vardagen.

Innehållet kan anpassas utifrån din organisations förutsättningar och önskemål. Vill ni exempelvis fokusera mer på att få ordning på inboxen i Outlook eller omhänderta ett specifikt behov så kan kursen skräddarsys - tveka inte att ta kontakt för att bolla frågor om ett anpassat upplägg.

Kursens mål

Målet är att du ska få med dig verktyg, modeller och sätt att angripa ditt arbete som du kan applicera i din vardag utifrån dina förutsättningar.

När du använder verktygen kommer du att bli effektivare, spara tid och få ett bättre flyt i arbetet.

Kursen kombinerar de praktiska verktygen med en förståelse för varför det fungerar så att du kan applicera innehållet även i andra miljöer eller situationer.

Kursledare



Mitt namn är Andreas Norrby och jag är baserad i Östersund. Min karriär startade inom hälso- och sjukvården som fysioterapeut, men jag har sedan dess arbetat som chef samt i roller inom affärs- och tjänsteutveckling samt marknadsföring.

Idag är jag, när jag inte utbildar inom personlig effektivitet, verksam inom räddningstjänstens område där jag både arbetar i en ledarroll och i den utryckande verksamheten som brandman.

Jag kombinerar erfarenheterna från ett varierat yrkesliv med ett stort intresse för personlig effektivitet och metoder som gör att vi kan jobba smartare, enklare och med mer fokus. Till det väver jag in insikterna om arbete och prioritering i en utsatt miljö, exempelvis beslutsfattande under stress.

Examen, diplom m.m.

Du får ett digitalt kursintyg som visar att du har verktyg som sparar tid och energi genom att använda mail, kalender och kan prioritera uppgifter på ett effektiv sätt.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Personlig effektivitet i Outlook, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Trippple

Trippple 

Vill du skapa högt engagemang både för verksamhetsmålen och medarbetarnas personliga utveckling  När du som ledare får dina medarbetare att bli nyfikna på sin egen utveckling och sitt lärande ökar engagemanget och teamet utvecklas vilket gör att verksamheten stärks och...

Läs mer om Trippple och visa alla utbildningar.

Highlights